Proost! Waarom een kerstborrel belangrijk is

door nov 24, 2023

Proost! Waarom een kerstborrel belangrijk is

 

De feestelijke decembermaand is in zicht en dat betekent: tijd voor een kerstborrel! We horen je denken: ‘moet ik dat nu al regelen?’ Maar ook al lijkt deze drukke periode nog ver weg, het is verstandig om nu al te starten met de organisatie van jouw kerstborrel. Wij vertellen je waarom jij een kerstborrel moet organiseren en waarom deze zo belangrijk is.

 

Uit je waardering

Een kerstborrel vormt niet alleen een feestelijk hoogtepunt aan het einde van het jaar, maar is ook een goede manier om jouw team te bedanken voor hun toewijding en harde werk. Tijdens dit samenzijn krijg jij de gelegenheid om de waardering uit te spreken na een jaar van inzet en samenwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos: kies bijvoorbeeld voor een informele kerstborrel op kantoor na werktijd, of ga voor een volledig verzorgd kerstevenement met alles erop en eraan. Neem eens een kijkje tussen de verschillende sfeervolle evenementenlocaties van Eventidee. Het belangrijkst: erkenning van de inzet van je medewerkers en het creëren van een trots gevoel.

 

Creëer een groepsgevoel

Met een kerstborrel geef je een impuls aan de teamgeest en de verbondenheid met je collega’s. Het onderhouden van een groepsgevoel heeft aandacht nodig en de feestelijke decembermaand waarin mensen in opperbeste stemming zijn, is hiervoor hét uitgelezen moment. Het is een gelegenheid om samen terug te kijken op wat er bereikt is en gezamenlijk vooruit te kijken naar de toekomst. 

 

Leer je collega’s kennen

Wanneer je veel collega’s hebt is de kans groot dat je lang niet iedereen zo goed kent. Bij bijeenkomsten zoals een kerstborrel neigen bekenden er vaak naar om elkaar op te zoeken: de veilige optie. Terwijl een kerstborrel juist dé gelegenheid is om anderen eens wat beter te leren kennen. Dit verbetert niet alleen de sfeer tijdens de borrel, maar werpt ook tijdens werktijd de vruchten af. Denk bijvoorbeeld eens aan een pubquiz. Door teams te vormen met een mix van medewerkers van verschillende afdelingen, is succes gegarandeerd!

 

Verras je medewerkers 

Wil je dit jaar écht uitpakken met de kerstborrel? Ga dan voor een sfeervolle locatie met genoeg heerlijke hapjes en drankjes. Maak de borrel af met spetterend entertainment zoals een cocktailworkshop, een muziekbingo of een karaoke. Of geef de organisatie volledig uit handen en ga voor een weergaloos themafeest

 

Benieuwd naar alle opties? Neem contact met ons op voor een spetterende afsluiting van het jaar!

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders