Karaoke!

Zing je longen uit je lijf!

Boek nu

Aantal personen

Minimaal 10 personen

Tijdsduur

1,5 / 3 uur

Locatie

Arnhem en Nijmegen

Basisprijs

Op aanvraag

Over karaoke

It’s karaoke time! Zing mee met de beste meezingers in Arnhem. Kom langs bij Freaky Piano Bar en zing gezellig mee! 

De perfecte activiteit voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest of stapavond met vrienden. Door klassiekers van André Hazes, ABBA, Queen en Frank Sinatra wordt uw uitje een avond voor in de boeken! 

Dit uitje is goed te combineren met een drankarrangement en/of een diner bij Café Arnhem of Café Van Buren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vermeld in uw aanvraag dat u geïnteresseerd bent in een drank- of dinerarrangement.

Algemene informatie

Tijdens dit arrangement zoekt u uw favoriete nummer uit en gaat u de sterren van de hemel zingen. Test samen met uw vrienden, familie of collega’s uw zangkunsten. We zullen zorgen voor een karaoke set met breed repertoire aan nummers. De lyrics gepresenteerd op een groot scherm. Daarnaast is er een professionele geluidsinstallatie en zijn er microfoons aanwezig. 

Locaties

Freaky Piano Bar is gevestigd aan de Korenmarkt. De Korenmarkt is al jaren het uitgaanscentrum van Arnhem. Op dit plein zijn verschillende horecagelegenheden en terrassen te vinden. Hier kunt u van ’s middags tot diep in de nacht vermaken met de verschillende restaurants, feestcafés en clubs. De perfecte locatie voor uw activiteit als u opzoek bent naar een onvergetelijke avond. Neem ook eens een kijkje op de website van Freaky Piano bar

Liever in Nijmegen de longen uit je lijf zingen? Dan is Café Stretto is dé perfecte locatie voor jouw karaoke! Het gezellige café, dat zich aan de Molenstraat, dé uitgaansplek in het centrum van Nijmegen bevindt, beschikt over alle benodigdheden voor een uitbundige karaokeavond. Geniet van een zorgeloze avond terwijl u de sterren van de hemel zingt op de door u uitgekozen nummers.

Boek nu

Vergelijkbare

arrangementen

Muziekbingo
Crazy 88
Hollandse glorie

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

06 820 996 21

085 483 75 05

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur