Feestarrangement

Bent u klaar om te feesten?!

Boek nu

Aantal personen

Minimaal 26 personen

Tijdsduur

Vanaf 3 uur

Locatie

Arnhem en Nijmegen

Basisprijs

Vanaf € 7,- p.p.

Bent u klaar om te feesten?

Met onze feestarrangementen beleeft u een spetterende thema-avond op één van onze locaties in Arnhem of Nijmegen. Ga los op 70’s en 80’s hits tijdens de Disco Party of zing mee met de beste Hollandse krakers tijdens de Hollandse Avond! Wij vinden het belangrijk dat u en uw gezelschap goed gehydrateerd blijven tijdens het feesten, daarom gaat een feestarrangement altijd samen met een drankarrangement. Deze stellen wij graag voor u samen op basis van uw wensen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw feest!

Feestarrangement Disco Party

Bent u klaar om dé ultieme Disco Party te beleven? 

Wij bieden een onvergetelijke ervaring vol met funky muziek, glinsterende discoballen en kleurrijke dansvloeren. Onze dj’s draaien de beste hits uit de jaren 70 en 80, terwijl u met uw vrienden, familie of collega’s de dansvloer verovert. 

Of u nu een vrijgezellenfeest, familiedag of teamuitje organiseert, de Disco Party is geschikt voor iedereen. Met onze professionele licht- en geluidsinstallatie zorgen we voor dé ultieme disco-ervaring. Het enige wat u hoeft te doen is uw dansschoenen aantrekken en genieten van een avond boordevol plezier!  

Maar onze disco avond is meer dan alleen dansen. Onze barmannen en -vrouwen staan voor u klaar om een heerlijk drankje voor u in te schenken of een verrukkelijk hapje voor u te bereiden. Wilt u uw gasten extra verwennen met onbeperkte drankjes en hapjes? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Prijzen Disco Party

 • Groep van 26 t/m 50 personen: € 19,50 p.p
 • Groep van 51 t/m 75 personen: € 11,- p.p
 • Groep groter dan 76 personen: € 8,50 p.p
Boek nu

Feestarrangement Hollandse Avond

Bent u op zoek naar een avond vol gezelligheid, muziek en Nederlandse tradities? Dan is de Hollandse avond het perfecte arrangement voor u!

Beleef de typische Nederlandse sfeer met de beste hits uit de lage landen, van Jan Smit naar Suzan & Freek en van André Hazes tot Guus Meeuwis. Onze professionele dj’s weten precies hoe ze het publiek in beweging krijgen dus maak uzelf klaar om te dansen en te zingen. 

Maar dat is niet alles. Tijdens de Hollandse avond kunt u ook genieten van typisch Nederlandse hapjes en drankjes. Denk hierbij aan bitterballen, kaas en een heerlijk biertje. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of u nu speciale verzoeken heeft voor de hapjes en drankjes of u een andere wens heeft, wij staan voor u klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke avond vol Hollandse gezelligheid!

  Prijzen Hollandse avond

  • Groep van 26 t/m 50 personen: € 17,50 p.p
  • Groep van 51 t/m 75 personen: € 10,- p.p
  • Groep groter dan 76 personen: € 7,- p.p
  Boek nu

  Vergelijkbare

  arrangementen

  High Wine
  High Tea
  Moorddiner

  Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

  Contact Form Demo

  06 820 996 21

  085 483 75 05

  info@eventidee.nl

  Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur