Moorddiner

Spannend, gezellig en vol teamwork

Kruip in de huid van een echte detective en help de politie bij het oplossen van een moord. Het is aan u de taak om de moordenaar te pakken. Ga op zoek naar aanwijzingen, ondervraag verdachten en doorzoek bewijsmateriaal. Maar houd uw hoofd koel en scherp, want voor u het weet zit u op het verkeerde spoor en ontsnapt de dader. 

Ben jij klaar voor een spannende uitdaging? Wij bieden twee varianten van ons moordspel. Voor welke ga jij?

  • Moord in de kroeg
    Tessa zakt tijdens een avond stappen met haar vrienden in de kroeg opeens in elkaar en blijft levenloos liggen op de grond. Uit onderzoek blijkt dat een overdosis haar fataal is geworden. De politie beschouwt de dood van Tessa als moord, maar heeft zelf geen idee waar te beginnen. Ze kunnen uw hulp dus goed gebruiken bij het oplossen van de moord.

  • Moord op het advocatenkantoor
    Louise is een hardwerkende en gedreven strafrechtadvocaat die samen met Harry een eigen advocatenkantoor heeft. Op een dag wordt Louise door haar collega’s levenloos aangetroffen op de vloer van haar kantoor. Een grote plas bloed en een flinke hoofdwond duiden erop dat een harde klap haar waarschijnlijk fataal is geworden. De politie gaat uit van moord, maar heeft geen idee waar te beginnen. Daarom schakelt ze uw hulp in bij het oplossen van de moord. 

Moorddiner

Van al die moorden oplossen krijgt u honger! 

Algemene informatie

  • Aantal: minimaal 10 personen
  • Duur: 2,5 / 3 uur
  • Locatie: Arnhem, Nijmegen en Enschede
  • Prijs: in overleg

 

Vergelijkbare arrangementen

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen