Onze locaties

Nijmegen

Het gezelligste café in Nijmegen. Bij Café van Buren kunt u heerlijk borrelen of dineren. Op deze locaties worden ook veel muziekbingo’s, moorddiners en pub quizzen georganiseerd. 

El Sombrero is dé plek om te genieten van overheerlijke cocktails. Op deze locaties worden veel cocktailworkshops gegeven. Hier nemen ervaren bartenders u mee in de wereld van bartending.

Drie Gezusters Nijmegen is een grote locatie waar (personeels)feesten, borrels, pubquizen en muziekbingo’s gegeven kunnen worden. In het weekend kunt u er gezellig stappen!

Sjors en Sjimmie is dé plek om te borrelen en dansen in Nijmegen. Hier kunt u in het weekend gezellig stappen en de hele week genieten op het terras. De perfecte locatie voor uw vrijgezellenfeest, pub quiz, muziekbingo of borrel.

Het is feest bij Stretto! Er wordt gekletst, gesjanst, geborreld én gedanst. Tot groot plezier van vele (vaste) gasten. Wilt u uw personeelsfeest op de perfecte locatie geven? Dan bent u bij Stretto op het juiste adres!  

Arnhem

Bij Café Arnhem zijn kwaliteit en originaliteit niet duur! Dit restaurant levert gegarandeerd een culinaire verrassing. Dit is de perfecte locatie voor uw borrel of diner. 

5th Avenue is de allermooiste club van Arnhem. Sfeervol cocktails drinken in de lounge, of dansen in de club op de eerste verdieping. Kortom, de perfecte locatie voor uw personeelsfeest, borrel of cocktailworkshop!

Freaky Piano Bar is dé plek om te borrelen en dansen in Arnhem. Hier kunt u op donderdag karaoke zingen en in het weekend stappen. De perfecte locatie voor uw vrijgezellenfeest, pub quiz, muziekbingo of borrel.

Aspen Valley is het Tirol van oost-Nederland. Aspen Valley is de perfecte locatie voor (personeels)feesten en borrels. Voor een avond met een tirols tintje ben je bij Aspen Valley aan het juiste adres!

Voor veel uitgaanspubliek uit Arnhem en omgeving is Plaza Arnhem een begrip. Het is de perfecte locatie voor feesten en borrels. Wilt u uw personeelsfeest op de perfecte locatie geven? Dan bent u bij Plaza op het juiste adres!  

Enschede

Proeflokaal België zit in hartje Enschede en is de perfecte locatie voor bierproeverijen en borrels. Het gezellig café is de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van (Belgische) bieren. 

Aspen Valley is het Tirol van oost-Nederland. Aspen Valley is de perfecte locatie voor (personeels)feesten en borrels. Voor een avond met een tirols tintje ben je bij Aspen Valley aan het juiste adres!

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen