Cocktailworkshop

Shaken, not stirred

Altijd al een keer in de schoenen van een échte bartender willen staan? Tijdens onze cocktailworkshop maakt u kennis met de wereld van bartending, leert u de fijne kneepjes van het vak en gaat u onder begeleiding van een echte bartender zelf ook twee of drie cocktails maken. Niet geheel onbelangrijk: u gaat deze cocktails natuurlijk ook zelf even proeven. Lekker! Na het afronden van de workshop mag u uzelf een echte cocktailshaker noemen. 

 

Omschrijving

Bent u opzoek naar een origineel en gezellig groepsuitje voor vrijgezellenfeesten of personeelsuitjes? Boek dan deze cocktailworkshop! Samen cocktails maken, mixen, shaken en proeven; een gezellige en vermakelijke middag of avond. Leer welke verschillende dranken en ingrediënten nodig zijn om een goede cocktail te maken. Gooi met flessen en shakers en wordt een echte entertainer.

Na ontvangst en een korte introductie gaat u zelf aan de slag; samen met de professionele bartender gaat u verschillende cocktails maken. U leert hoe u een goede cocktail mixt en garneert. Daarnaast krijgt tips over smaak, trucs en flairing. Ten slotte leert u de basisprincipes en handelingen van het cocktailshaken; hier wordt van iedereen een echte cocktailshaker gemaakt! 

Er kan gekozen worden uit twee soorten workshops. De Premium cocktailworkshop waarbij u twee cocktails leert maken en de Deluxe cocktailworkshop waar u drie cocktails leert maken.

Liever een cocktailworkshop zonder alcohol? Dat is geen enkel probleem! Wij bieden de cocktailworkshop ook geheel non-alcoholisch aan. Net zo leuk en lekker!

Dit arrangement is goed te combineren met een diner bij Café van Buren of Café Arnhem

Locatie

In Arnhem is de cocktailworkshop te boeken bij 5th Avenue. Dit is de allermooiste club van Arnhem. Hier kunt u sfeervol cocktails maken in de lounge beneden.

In Nijmegen is de cocktailworkshop te boeken bij Café van Buren. Café van buren is het gezelligste restaurant/Café van Nijmegen! Daarnaast is de cocktailworkshop ook te boeken bij El Sombrero; dé cocktailbar van Nijmegen.

Algemene informatie

  • Aantal: minimaal 5 personen
  • Duur: 2 / 2,5 uur

Cocktailworkshop Premium

  • 2 cocktails zelf maken
  • Receptenboekje voor thuis
  • Basisprijs: €27,50 p.p.

Cocktailworkshop Deluxe

  • 3 cocktails zelf maken
  • Receptenboekje voor thuis
  • Basisprijs: €35 ,- p.p.

 

Vergelijkbare arrangementen

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen