Zaalverhuur

Arnhem en Nijmegen

Boek nu

Aantal personen

10 tot 800 personen

Locatie

Arnhem en Nijmegen

Basisprijs

Op aanvraag

Zaalverhuur
Arnhem centrum

Zaalverhuur in Arnhem voor vergaderingen, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teamactiviteiten en familliefeesten.

Uw borrel, diner of vergadering bij Café Arnhem

Café Arnhem is de perfecte locatie voor uw borrel, diner of vergadering. Deze locatie is gevestigd aan de Korenmarkt; het uitgaanscentrum van Arnhem. Beneden vindt u een prachtig restaurant met een gezellig terras en boven kunt u gebruik maken van de private dining. Kortom, de perfecte locatie voor uw uitje. 

De speciaal afgesloten ruimte is een geslaagde mix tussen chic en modern en is geschikt voor een intiem diner, borrel of belangrijke vergadering.

Uw feest of borrel bij 5th Avenue

5th Avenue is dé club van Arnhem! Deze club huist in de oude Lutherse kerk en biedt oneindig veel mogelijkheden. Tegenwoordig vind je er beneden een stijlvolle lounge en boven een prachtige club. De perfecte locatie voor uw borrel of feest. Bij deze locatie kunt u tot wel 450 gasten ontvangen

Overige locaties in Arnhem

Zaalverhuur voor feesten, zoals personeelsfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten, kunnen bij verschillende locaties op de korenmarkt plaatsvinden. Er zijn ruimtes die geschikt zijn voor 10 tot 550 personen. Klik hier voor al onze locaties in Arnhem. 

Boek nu

Zaalverhuur
Nijmegen centrum

Zaalverhuur Nijmegen voor vergaderingen, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teamactiviteiten en familliefeesten.

Uw diner of borrel bij Café Van Buren

Café Van Buren is een uitstekende en veelzijdige locatie in het centrum van Nijmegen. Dit is dé locatie voor een onvergetelijk personeelsuitje, of van een vrijgezellenfeest met diverse workshops. 

Café Van Buren is het gezelligste restaurant met het leukste terras in Nijmegen. Hier kunt u met grote groepen dineren of borrelen in onze afgesloten zaal achterin het restaurant. Combineer een diner met een pubQuiz of muziekbingo en beleef een onvergetelijke dag! 

  Uw feest bij Café Van Buren

  Café Van buren is uitermate geschikt als feestlocatie. Regelmatig wordt dit café omgetoverd tot Club Van Buren. Bij deze locatie kunt u tot wel 800 gasten ontvangen! 

  Overige locaties in Nijmegen

  Voor al uw feesten en partijen kunt u terecht bij een van de vele locaties in Nijmegen. Een personeelsfeest, familiefeest of vrijgezellenfeest bij Café Van BurenDrie GezustersSjors & Sjimmie of El Sombrero? Geen probleem! Wij hebben locaties geschikt voor 10 tot 800 personen. Klik hier voor al onze locaties in Nijmegen.

  Boek nu

  Vergelijkbare

  arrangementen

  High Wine
  High Tea
  Food & drinks

  Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

  Contact Form Demo

  06 820 996 21

  085 483 75 05

  info@eventidee.nl

  Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur