Ingredienten Voor Een Knallende Nieuwjaarsborrel

door dec 6, 2023

Ingrediënten voor een knallende nieuwjaarsborrel!

 

Met het einde van het jaar in zicht en een fris nieuw begin voor de deur, is het tijd om alvast plannen te maken voor een knallende nieuwjaarsborrel. Dé manier om samen met collega’s het nieuwe jaar positief te starten. Net zoals bij het samenstellen van een heerlijk gerecht, vergt het organiseren van een nieuwjaarsborrel de juiste ingrediënten. Of het nu gaat om de perfecte locatie, de lekkerste hapjes en drankjes of het leukste entertainment, ontdek hoe Eventidee kan bijdragen aan een knallende start van jouw nieuwe jaar!

 

Geef een speech

Een nieuwjaarsborrel biedt de perfecte gelegenheid voor een inspirerende speech. Bespreek nieuwe ideeën, projecten en doelen voor het komende jaar en leg de nadruk vooral op het positieve. Houd de speech beknopt en concreet en betrek de luisteraars actief bij je verhaal. Op deze manier zet jij de toon voor de borrel en gaan jullie gegarandeerd een gezellige avond tegemoet.

 

Borrelen maar!

Wat is een nieuwjaarsborrel zonder hapjes en drankjes? Juist, niet compleet! Zorg daarom voor een goede catering zodat iedereen aan het einde van de avond met een gevulde maag naar huis gaat. Hoewel de klassiekers voor een toast natuurlijk cava, prosecco en champagne zijn, zijn er ook mensen die liever wat anders drinken. Zorg daarom voor een gevarieerd drankenassortiment met onder andere fris, bier en eventueel heerlijke cocktails!

Ook hapjes zijn er in verschillende soorten. Kies je voor de veilige optie en bied je je gasten een bitterbal en een mini-loempia aan, of ga je voor een wat chiquere optie zoals bruschetta of zalmbonbons? De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Entertain je medewerkers

Wil jij een verrassende touch toevoegen aan jouw nieuwjaarsborrel? Test dan de kennis van je medewerkers met een uitdagende pubquiz of zing de longen uit je lijf met een karaoke bij de Freaky Piano Bar!

 

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders