Hoe steel jij de show bij Karaoke als je geen mooie stem hebt? Hier 6 tips! 

door sep 27, 2022

Hoe steel jij de show bij Karaoke als je geen mooie stem hebt? Hier 6 tips! 

Hoe steel jij de show bij Karaoke als je geen mooie stem hebt? Hier 6 tips!

Kies een nummer die iedereen kent, zodat jij niet de enige bent die met volle borst aan het zingen is.

Wij begrijpen dat je graag jouw favoriete nummer wilt zingen! Maar als dat een nummer is die bij het publiek compleet onbekend is, adviseer ik om toch voor een ander nummer te gaan. Kies een nummer die algemeen bekend is en die mensen graag willen zingen zodat jij met jouw valse stem er niet bovenuit komt! 

Kies een nummer die je zonder tekst mee kan zingen.

Maar vergeet ook geen nummer te kiezen die JIJ ook leuk vindt! Je wilt namelijk niet constant naar het scherm staren, maar ook gewoon lekker met het publiek bezig zijn. 

Beweeg! 

Heb je een nummer uitgekozen die jij én jouw vrienden met volle borst mee kunnen zingen? Fijn! Maak er een show van. Sta niet stil en beweeg lekker mee met de muziek! 

Zoek een karaoke partner.

Als je niet alleen op het podium wilt staan, zoek dan een leuke partner die je graag wil ondersteunen!  

Genoeg eten en drinken van te voren.

Vind je het een beetje spannend om te zingen voor publiek? Een kleine drankje kan wonderen doen bij karaoke. Probeer eens een etentje/drankje bij Café Arnhem zodat jij met een gevulde maag en een lekker drankje jouw avond ingaat. 

Het is karaoke, geen Idols! 

En misschien wel het belangrijkste van allemaal: het maakt niet uit wat mensen denken over jou en jouw stem, gewoon lekker losgaan en plezier hebben! Je doet namelijk geen auditie voor Idols, maar het is gewoon een gezellig avondje karaoke! Het gaat dus niet om hoe mooi jouw stem is, maar of jij en jouw vrienden een leuke tijd hebben. Dus grijp die microfoon en zing alsof er geen morgen is! 

Als je al deze tips volgt bestaat er een grote kans dat jij hét optreden van de avond geeft! 

Heb je na het lezen van de blog ook zin om even lekker met jouw vrienden, familie of collega’s een avond te zingen bij Freaky Piano Bar? Klik dan hier

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders