Moorddiner
Los een moord op tijdens een moorddiner in Arnhem en Nijmegen. Kruip in de huid van een echte detective en help de politie bij het oplossen van een moord. Het is aan u de taak om de moordenaar te pakken. Ga op zoek naar aanwijzingen, ondervraag verdachten en doorzoek bewijsmateriaal. Maar houd uw hoofd koel en scherp, want voor u het weet zit u op het verkeerde spoor en ontsnapt de dader.
Ben jij klaar voor een spannende uitdaging? Wij bieden twee varianten van ons moordspel. Voor welke ga jij?
Moorddiner Nijmegen
- Groep van 10 t/m 12 personen: € 425,- vaste prijs + € 27,50 p.p.
- Groep van 13 t/m 19 personen: € 60,- p.p.
- Groep van 20 t/m 29 personen: € 57,- p.p.
- Groep van 30 t/m 50 personen: € 56,- p.p.
Voorgerecht
POMODORI-SOEP | Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met pesto en bosui
RUSTIEK BROOD | Brood geserveerd met kruidenmayonaise en en een dip van tomaat en basilicum
Hoofdgerecht
CLASSIC BURGER | Biologische kalfsvlees-burger van de Big Green Egg op een brioche bun met pomodori tomaat, augurk en truffelmayonaise
KIPSATÉ | Gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar, pilav rijst, cassave en gebakken uitjes
NO BIRD WAS HURT BURGER | No-Chicken burger op een paprika bun met kimchi, rucola, hoisin, rode koolsalade en avocado-aïoli
ZALMFILET | Gegrilde zalmfilet met rucola stamppot en seizoensgroenten
Nagerecht
CHEESCAKE | karamel, gegrilde perzik en vanille ijs
BROWNIE | geserveerd met een saus van gezouten karamel, notencrunch en maple & pecan roomijs
CREME BRULEE | romige crème van vanille en een krokant laagje van karamel
Moorddiner deluxe Nijmegen
- Groep van 10 t/m 12 personen: € 425,- vaste prijs + € 35,- p.p.
- Groep van 13 t/m 19 personen: € 67,50 p.p.
- Groep van 20 t/m 29 personen: € 64,50 p.p.
- Groep van 30 t/m 50 personen: € 63,50 p.p.
Voorgerecht
ZALM TARTAAR | avocado, appel, wasabimayonaise en een dressing van soja en sesam
BEEF TATAKI | dungesneden lende dik van biologisch rundvlees met bosui, gebakken uitjes, zwarte bonenmayonaise en gesneden rode peper
RODE BIETENCARPACCIO | dungesneden rode bieten met vegan feta, walnoten, croutons, rucola en balsamico
Hoofdgerecht
KALFSRIBEYE | (ca 300gram), biologisch rundvlees gebakken op onze Big Green Egg met roseval aardappeltjes, chimichurri saus en seizoensgroenten
INNER PEACE PITA | (Vegan), Steenoven gebakken zuurdesem pita met Karma kebab, frisse salade, frietjes, sriracha saus en vegan knoflooksaus
PASTA ALLA BOLOGNESE | linguine pasta met biologisch kalfsgehakt, Parmezaanse kaas en rucola
Nagerecht
CHEESCAKE | karamel, gegrilde perzik en vanille ijs
BROWNIE | geserveerd met een saus van gezouten karamel, notencrunch en maple & pecan roomijs
CREME BRULEE | romige crème van vanille en een krokant laagje van karamel



