High Wine

De perfecte afsluiter van een gezellig dagje uit!

Boek nu

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Locatie

Arnhem

Basisprijs

Vanaf € 37,50 

Over High Wine Arnhem

Bij een High Wine wordt de thee vervangen door wijn en worden er vooral hartige hapjes geserveerd. Daarnaast wordt een High Wine vaak op een later tijdstip op de dag gehouden, ongeveer rond de borreltijd. Dit arrangement is uitermate geschikt als borrel, maar ook als alternatief voor een diner

Geniet met vrienden of familie van een grand High Wine in Arnhem bij Café Arnhem. Zo sluit u een dagje shoppen af in stijl, dankzij de heerlijke hapjes geserveerd als een Shared Dining Experience van onze chef en de zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Er worden vier prachtige wijnen geschonken, waarbij onze chef een selectie van mooie en bijpassende gerechtjes serveert. Bij ieder glas wijn krijgt u uitleg over de wijn en de gerechtjes die erbij worden geserveerd.

Bijzondere wijnen in combinatie met diverse hapjes uit onze fantastische keuken. Geniet van de beste wijn-spijs combinaties samen met vrienden of collega’s. Wij serveren 4 verschillende hapjes, bij ieder hapje serveren wij een glas bijpassende wijn.

Het arrangement bestaat uit

  • 4 soorten wijn
  • Tartaar van zalm
  • Gyoza kip
  • Beef tataki
  • Shortrib

Alleen op reservering en te boeken vanaf 2 personen.

Boek nu

Vergelijkbare

arrangementen

Food & drinks
High Tea
Moorddiner

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

06 820 996 21

085 483 75 05

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur