High Tea

Engelse traditie en Gelderse gastvrijheid

Boek nu

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Locatie

Arnhem en Nijmegen

Basisprijs

€ 27,50 p.p.

High Tea
arrangement

Café Van Buren, Nijmegen

De traditie van de Engelse High Tea raakt steeds meer ingeburgerd op het Europese vasteland, waaronder in Nederland. En dat is niet zomaar, want een High Tea is meer dan het drinken van een kopje thee. Een échte High Tea is uitgebreid en langdurig genieten van heerlijke hapjes, thee en eventueel aan aansluitende activiteit. Traditioneel vindt een deze activiteit plaats in de namiddag, maar het gezellige Café Van Buren in Nijmegen opent gedurende de hele middag graag de deuren voor dit speciale arrangement. Een heerlijke afsluiting van een vergadering, een bezoek aan een museum of een middagje winkelen in Nijmegen.

Café Arnhem, Arnhem

De namiddag is een bijzondere tijd bij Café Arnhem. Tijd om even rustig te zitten en te genieten van een grote pot thee en verschillende luxe hapjes. Dit Arnhemse café en restaurant serveert gerechten met een gouden culinair randje. Dat kan ook zeker gezegd worden van de dit arrangement, die geen traditionele Engelse High Tea is, maar een echt culinair hoogstandje!

Intiem voor twee personen of voor een grote groep; de High Tea is zeer geschikt voor een huwelijksfeest, familiereünie, verjaardag of een zakelijke bijeenkomst.

Boek nu

Vergelijkbare

arrangementen

High Wine
Food & drinks
Moorddiner

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

06 820 996 21

085 483 75 05

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur