Verras je Valentijn: vier originele uitjes voor een onvergetelijke 14 februari

door feb 8, 2024

Verras je Valentijn: vier originele uitjes voor een onvergetelijke 14 februari

De dag van de liefde staat weer voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om jouw geliefde te verrassen met een onvergetelijke Valentijnsdag! Bij Eventidee hebben we speciaal voor jou en je Valentijn vier originele uitjes die de liefde laten bloeien. 

 

Dineren bij Café Van Buren

Liefde gaat door de maag, is wat ze zeggen. Neem je geliefde daarom mee uit eten! Bij Café Van Buren in hartje Nijmegen geniet je van de lekkerste, met-liefde-gemaakte gerechten. Naast de uitgebreide menukaart biedt Café Van Buren een goed getapt speciaalbiertje, de Buscaglione koffie of een mooi glas wijn. Dé uitgelezen plek om met jouw Valentijn de liefde te vieren! Liever dineren in Arnhem? Bij Café Arnhem geniet je van lekker eten met een originele, culinaire touch. Zowel bij Café Van Buren als Café Arnhem speelt een duurzame bereidingswijze een grote rol. De Big Green Egg wordt daarom in beide keukens veelvuldig gebruikt. Proef de liefde!

 

High tea in Arnhem of Nijmegen

De traditie van de Engelse high tea raakt steeds meer ingeburgerd op het Europese vasteland, zo ook in Nederland. En dat is niet zomaar, want een high tea is meer dan het drinken van een kopje thee. Een échte high tea is uitgebreid en langdurig genieten van heerlijke thee en onweerstaanbare lekkernijen. Valentijnsdag is dé perfecte gelegenheid om samen met je geliefde te ontspannen, te genieten en te proeven. Trakteer jouw Valentijn op een romantische high tea-ervaring bij Café Arnhem in Arnhem of bij Café Van Buren in Nijmegen. Laat de romantiek bloeien terwijl jullie genieten van een scala aan theeën, vergezeld van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Ontdek samen hoe échte liefde smaakt in een sfeervolle omgeving vol warmte en genot.

 

High wine bij Café Arnhem

Zijn jullie echte wijnliefhebbers en houden jullie ervan om nieuwe smaken te proberen? Dan is de high wine het perfecte uitje om jullie Valentijnsdag speciaal te maken! Bij de high wine wordt de thee -zoals bij de klassieke high tea- vervangen door zorgvuldig geselecteerde wijnen met heerlijke bijpassende gerechtjes. Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is dat het vaak plaatsvindt rond de borreltijd, waardoor het niet alleen geschikt is als borrel maar ook als een verfijnd alternatief voor een diner. Het luxueuze interieur van Café Arnhem tilt de ervaring naar een hoger niveau en voegt een extra dimensie toe aan de totale beleving. 

 

Bier proeven bij Proeflokaal België

Houden jullie meer van bier? Ga dan voor een bierproeverij bij Proeflokaal België in Enschede! Hier kun je terecht voor de lekkerste Belgische bieren, vergezeld door heerlijke borrelhapjes. Kom erachter door welke biersmaak jullie smaakpapillen gaan dansen. Proost!

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders