6 unieke themafeesten voor volwassenen!

door okt 6, 2022

6 unieke themafeesten voor volwassenen! En waar je deze kunt houden.

Onesie Pyjama

Heb jij een onesie in de kast hangen? Je weet wel, die enorm comfortabele pyjama die je alleen draagt als je geen bezoek meer verwacht. Heerlijk comfortabel en zacht… en leuk voor een themafeest! Iedereen lekker comfortabel, dan is de sfeer meteen gezet! Zeker nu het kouder begint te worden is het heerlijk om in een pyjama terug naar huis te fietsen. En het ziet er natuurlijk erg leuk uit op de foto’s! 

Wat je vroeger wilde worden

Wilde jij vroeger brandweerman/vrouw worden, juffrouw of meester, misschien wel een prinses of een voetballer? Bij dit themafeest heb jij geluk! Je kunt jouw kinderdromen voor een avondje waarmaken want bij dit thema ga je verkleed als wat je vroeger wilde worden! Het is een leuke gespreksstarter en de meest creatieve beroepen komen voorbij! We kennen allemaal wel iemand die vroeger piraat wilde worden toch?

Gender in the blender

Tijdens het Gender in the blender feest gaan de mannen als vrouwen en de vrouwen als mannen verkleed! Laat je innerlijke man of vrouw en alles wat ertussenin zit los en ga verkleed als iemand totaal anders. Haal inspiratie en leen kleren van jouw broer of zus, je vriend of vriendin en misschien wel opa of oma! Natuurlijk kun je ook non-binair gaan, leuk voor de variatie! 

Hollywood on the red carpet

Hierbij kan de rode loper echt niet ontbreken! En wat hoort er nu op een rode loper? Gasten die chique gekleed zijn als echte sterren! Waan jezelf als typische wereldster, trek alles uit de kast! Dit is een perfecte thema voor een chique gelegenheid en dus ook super leuk voor bij een jubileum of gala.

Dress up as the first letter of your name

Dress up as the first letter of your name party… een mond vol, maar wel erg leuk en makkelijk! Bijvoorbeeld: Ik ben Leonie en ik ga verkleed als leeuw, lieveheersbeestje, Lady Gaga, lifeguard, Lilo (en stitch) Luigi… en zo kan ik nog even doorgaan. Dit themafeest geeft enorm veel mogelijkheden om helemaal uit je dak te gaan met outfits, of het juist simpel en makkelijk te houden. 

Foute kersttruien party

Je hebt ze misschien van je oma of je vriendin gekregen: een foute kersttrui! Voor de Foute Kersttruien Party kunnen deze eindelijk uit de kast gehaald worden, want voor dit feest geld: hoe fouter hoe beter! Dit thema is perfect om rond de kerst te organiseren. 

Zaal nodig voor jouw themafeest? Dat kan! 

Bij Eventidee hebben we verschillende ruimtes in Arnhem, Nijmegen en Enschede die je kunt huren voor jouw themafeest! Ben je met een kleine groep van 50 of organiseer je een feest van meer dan 1000 personen, bij ons kan het allemaal! Alle mogelijkheden bekijken voor zaalverhuur in Arnhem, Nijmegen en Enschede? Klik hier! 

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders