Je bent geen wandelende Shazam maar wilt toch de muziekbingo winnen? Hier zijn 3 tips!

door sep 20, 2022

Je bent geen wandelende Shazam maar wilt toch de muziekbingo winnen? Hier zijn 3 tips!

‘Wat wil ik winnen?’ De muziekbingo natuurlijk! 

Een muziekbingo is bingo in een ander jasje. Geen getallen wegstrepen, maar titels van nummers . De DJ draait een tal van hits, herken je het nummer en staat het nummer op jouw bingokaart? Streep hem snel door en voor je het weet heb je BINGO! Maar pas op! De muziekbingo werkt zéér aanstekelijk voor meezingen. Je zou zomaar met zijn allen schouder aan schouder kunnen staan om mee te zingen met Guus Meeuwis of andere klassiekers. Wil jij als winnaar uit de bus komen? Bekijk dan deze tips om de muziekbingo te rocken!

Muziekbingo

Tip 1 | Ga naar spotify en bekijk de grootste hits van dit thema

Muziekbingo’s hebben meestal een thema, denk aan de 80’s, 90’s, Kerst, Nederlandstalig, Carnaval, Boybands v.s. Girlbands en TikTok. Is het thema bekend, dan kun je jezelf goed voorbereiden! 

Wanneer je weet welk thema de muziekbingo heeft, kun je naar Spotify gaan en playlists bekijken die bij het thema horen. Als je goed kijkt, kun je bij Spotify ook zien hoe vaak het nummer beluisterd is. Dan weet je meteen welke nummers populair zijn en hoogstwaarschijnlijk gebruikt worden in de muziekbingo! 

Tip 2 | Ken de grootste artiesten van het thema

Natuurlijk kan je ook kijken naar de grootste artiesten die voorkomen in een bepaald thema. Het is natuurlijk waarschijnlijk dat Mariah Carey voorbij komt bij het thema kerst. Leer de grootste artiesten namen en hun grootste hits! 

Tip 3 | Maak het jezelf makkelijk

Vind je dit allemaal teveel werk? Dat snap ik. Maak het jezelf makkelijk en ga naast de grootste muziekkenner zitten! Het is geen valsspelen als je het netjes vraagt toch? 

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders