Kerstborrel organiseren? Wat nu?!

door sep 9, 2022

Jij hebt de taak om de kerstborrel te organiseren… wat nu?!

December staat al bijna op de stoep. Je hebt de vakantiekoffers nog in de gang liggen wanneer de eerste persoon aan je vraagt ‘wat ga jij doen met kerst?’. Dan besef je dat jij de taak hebt gekregen om de kerstborrel te organiseren dit jaar. Wat nu?!

Geen zorgen, ik help je op weg!

Kerstborrel organiseren
Kerstborrels organiseren hoeft niet veel werk te zijn! Bij Eventidee zijn er verschillende sfeervolle evenementlocaties die perfect geschikt zijn voor een kerstborrel. Viert u kerst met een kleine of grote groep, dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij beschikken over genoeg locaties om uw kerst onvergetelijk te maken!

Begin op tijd

Een goed georganiseerd begin, is het halve werk. Je begint natuurlijk bij de grootte van het gezelschap. Wie nodig je uit en wie verwacht je. Het vinden van een geschikte locatie kan uitdagend zijn, zeker bij een groot aantal gasten. Wees hier dan ook op tijd mee!  

Regel de locatie

Ben je er nog niet over uit of je de kerstborrel op kantoor of buiten kantoor wilt houden, dan hebben we het antwoord voor je. Get out of the office. Er zijn genoeg redenen, maar hier heb je er een aantal op een rijtje:

  • Het kantoor ademt ‘werk’ en is nou niet de gezelligste borrelplek, zeker niet voor een kerstborrel.
  • De computer van je buurman werkt niet als de beste speaker.
  • De workaholics… (we kennen ze allemaal) die zijn niet weg te slaan van hun computer.

Conclusie: Get out of the office!

Zonder lekker eten is het geen goede borrel

Wanneer je een borrel organiseert, zorg dan ook dat je lekker eten en een drankje regelt! Vergeet ook niet wat koude biertjes en wijn, en misschien wat champagne voor de speech. Zorg er in ieder geval voor dat je onderscheidend bent van de bitterballen en lauwe witte wijn borrels. Ohja: vergeet de dieetwensen van je gasten niet!

Ga voor ‘even iets anders’

Wees onderscheidend en zorg voor een onvergetelijke borrel! Heb je geen zin om dit allemaal zelf te regelen, ga dan voor ‘even iets anders’! Bij Eventidee is er een groot scala aan horecagelegenheden waar je de beste borrels kunt organiseren! Eigenlijk hoef je zelf niet veel meer te doen dan een arrangement te boeken… Locatie, drankjes, borrelhapjes en/of diner, muziek en licht worden allemaal geregeld! Wil je het nog wilder maken, dan kan je er ook een muziekbingo, pubquiz of karaoke arrangement bij boeken.  

Jij hebt de taak om de kerstborrel te organiseren… Je weet wat je moet doen! Ga voor ‘Even iets anders’ 

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders