5 geweldige uitjes voor minder dan € 30 per persoon

door sep 9, 2022

5 geweldige uitjes voor minder dan € 30 per persoon

Op zoek naar een leuk uitje voor je personeelsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest of teamuitje? Zoek niet verder! Hier zijn vijf geweldige uitjes voor minder dan € 30 per persoon! 

1. Cocktailworkshop € 27,50

Altijd al een keer in de schoenen van een échte bartender willen staan? Tijdens onze cocktailworkshop maak je kennis met de wereld van bartending, leer je de fijne kneepjes van het vak en ga je onder begeleiding van een echte bartender zelf ook twee of drie drankjes maken. Niet geheel onbelangrijk: je gaat deze drankjes natuurlijk ook zelf even proeven. Lekker! Na het afronden van de workshop mag je jezelf een echte cocktailshaker noemen. Dit arrangement is te boeken in Arnhem en Nijmegen

2. Pubquiz € 22,50

Op zoek naar een leuke activiteit om te doen met vrienden, familie, collega’s of een vrijgezellenfeest? Met onze PubQuiz zit je gegarandeerd goed! Eventidee biedt verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen. Tijdens dit arrangement ga je in verschillende rondes de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel ‘Master of PubQuiz’. Van meerkeuzevragen tot open vragen en van geluidsfragmenten tot pittige breinbrekers. Er komt van alles aan bod om die hersenen eens even flink te laten kraken. Kom jij als felbegeerde winnaar uit de bus?

In teams strijdt u om de overwinning. Kies je medespelers zorgvuldig uit, anders gaat de titel aan je voorbij… Ga jij voor de PubQuiz met vragen over van alles en nog wat of een specifiek thema? Het is allemaal mogelijk! Dit uitje is te boeken in Arnhem, Nijmegen en Enschede.

Boek nu
Cocktail shaken
Altijd al een keer in de schoenen van een échte bartender willen staan? Tijdens onze cocktailworkshop maakt u kennis met de wereld van bartending, leert u de fijne kneepjes van het vak en gaat u onder begeleiding van een echte bartender zelf ook twee of drie drankjes maken. Niet geheel onbelangrijk: u gaat deze drankjes natuurlijk ook zelf even proeven. Lekker! Na het afronden van de workshop mag u uzelf een echte cocktailshaker noemen. Dit arrangement is te boeken in Arnhem en Nijmegen

3. Muziekbingo € 22,50

Muziekbingo is bingo in een ander jasje. Geen getallen wegstrepen, maar muzieknummers. De DJ draait een tal van hits, herken je het nummer? Staat het nummer op jouw bingokaart? Streep hem snel door en voor je het weet heb je BINGO! Maar pas op! De muziekbingo werkt zéér aanstekelijk voor meezingen. Je zou zomaar met zijn allen schouder aan schouder kunnen staan om mee te zingen met Guus Meeuwis of andere klassiekers. Dit arrangement staat gegarandeerd voor veel plezier, gezelligheid en lekker meezingen. Boek dit arrangement in Arnhem, Nijmegen of Enschede. 

4. Crazy 88 € 22,50

Als paspop in een etalage staan, als straatmuzikant geld verdienen, de roltrap in tegengestelde richting nemen, een onbekende ten huwelijk vragen of even een frisse duik nemen. Tijdens onze Crazy 88 zouden deze opdrachten zomaar eens voorbij kunnen komen. In teams gaan jullie strijden voor de ‘Crazy 88 trofee’ door het uitvoeren van de meest knotsgekke, hilarische tot soms wel beschamende opdrachten. Het team met de meeste juist uitgevoerde opdrachten en dus de meeste punten, gaat naar huis met de felbegeerde trofee. Dit uitje is te boeken in Arnhem, Nijmegen en Enschede.

Boek nu

5. Hollandse glorie € 22,50

Op zoek naar een leuke activiteit om te doen met vrienden, familie, collega’s of een vrijgezellenfeest? Met onze Hollandse Glorie Quiz zit je gegarandeerd goed! Tijdens onze Hollandse Glorie Quiz ga je in verschillende rondes de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel ‘Master of PubQuiz’. Van meerkeuzevragen tot open vragen en van geluidsfragmenten tot pittige breinbrekers. Er komt vanalles aan bod om die hersenen eens even flink te laten kraken. In teams strijd je om de overwinning. Deze quiz bestaat uit vragen over ons kleine kikkerlandje! Kom jij als felbegeerde winnaar uit de bus?

Dit arrangement is uitstekend te combineren met een overheerlijk diner bij Café Van Buren of Café Arnhem.

Evenementen op maat!

Al enthousiast van deze uitjes? Bekijk wat we nog meer te bieden hebben!

Activiteiten

Boek nu, vul het onderstaande formulier in. 

Contact Form Demo

024 750 32 04

info@eventidee.nl

Openingstijden telefonisch | Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Eventidee even iets anders