zaalverhuur arnhem &
nijmegen

VERGADER- EN FEESTLOCATIES ARNHEM & NIJMEGEN

Op zoek naar een geschikte feest- of vergaderlocatie? Eventidee biedt keuze uit verschillende zalen en feestlocaties in Arnhem en Nijmegen. In alle gevallen gaat het om centraal gelegen locaties, op loopafstand van het station en in de nabijheid van tal van voorzieningen. De ideale uitvalsbasis voor een teamuitje in Nijmegen of een personeelsuitje in Arnhem, waarvoor je op onze website genoeg inspiratie kunt opdoen.

ZAALVERHUUR ARNHEM CENTRUM

In hartje Arnhem worden diverse zalen en ruimtes aangeboden voor evenementen. Voor een vergadering kun je terecht bij Café Arnhem, gelegen aan het Arnhemse uitgaanscentrum: de Korenmarkt. De speciale vergaderruimte is een geslaagde mix tussen chic en modern en is perfect voor een intiem diner.

Feesten, zoals personeelsfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten, kunnen bij verschillende locaties op de Korenmarkt plaatsvinden van 10 tot 1000 personen. In de oude Lutherse kerk huist 5th Avenue, een club en lounge met oneindige mogelijkheden.

Een swingende avond met alle bekende nummers gespeeld door de pianist is wat je bij Freaky Piano Bar kan verwachten. Deze knusse bar is een perfecte locatie voor een borrel of personeelsfeest. Net als Café Plaza met haar urban look and feel, ook hier kan er gedanst worden. Dit café is heel erg geschikt voor creatieve workshops en activiteiten.

 

ZAALVERHUUR NIJMEGEN CENTRUM

Café Van Buren geldt als een uitstekende feestlocatie in Nijmegen centrum. De locatie van een onvergetelijk personeelsuitje in Nijmegen, of van een vrijgezellenfeest met diverse workshops als paal- en salsadansenburlesque en cocktailshaken. Bij Café Van Buren kunnen verschillende ruimtes worden gehuurd voor een feestgelegenheid, speciale arrangementen, eventueel in combinatie met diner en activiteiten in Nijmegen. Het gaat hier om een zaal en een lounge.

Een groter evenementen aan het plannen? Ook daarvoor heeft EventIdee de ruimte in Nijmegen. Meer weten? Neem dan snel contact op.

MEER INFORMATIE OVER DIT ARRANGEMENT?

REACTIES

“We hebben een super leuke dag gehad, met een spannende activiteit en heerlijk eten bij Café Arnhem. Met dank aan Martine!”

MARJAN GEURTS

“Het is lang geleden dat we zo hebben gelachen als tijdens het moorddiner, een aanrader!”

ERNST GERRITS