Zaalverhuur

In Arnhem en Nijmegen worden diverse zalen en ruimtes aangeboden voor uw evenement. 

Arnhem centrum

In hartje Arnhem centrum vindt u de Korenmarkt; hét uitgaanscentrum van Arnhem. Op dit plein zijn er vijf prachtige locaties voor elke gelegenheid. 

Privé dineren en vergaderen

Voor een vergadering of privé diner kunt u terecht bij Café Arnhem. De speciaal afgesloten ruimte is een geslaagde mix tussen chic en modern en is geschikt voor een intiem diner of belangrijke vergadering. 

Feesten 

Feesten, zoals personeelsfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten, kunnen bij verschillende locaties op de korenmarkt plaatsvinden. Er zijn ruimtes die geschikt zijn voor 10 tot 1000 personen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de 5th Avenue. Deze club huist in de oude Lutherse kerk en biedt oneindig veel mogelijkheden. Klik hier voor al onze locaties in Arnhem. 

 

Nijmegen centrum 

Café van Buren geldt als een uitstekende feestlocatie in Nijmegen centrum. Dit is dé locatie voor een onvergetelijk personeelsuitje in Nijmegen, of van een vrijgezellenfeest met diverse workshops. 

Dineren 

Café van Buren is het gezelligste café/restaurant met het leukste terras in Nijmegen. Hier kunt u met grote groepen dineren in onze afgesloten zaal achterin het restaurant. Combineer een diner met pub quiz of muziekbingo en beleef een onvergetelijke dag of avond! 

Feesten 

Voor al uw feesten en partijen kunt u terecht bij een van de vele locaties in Nijmegen. Een personeelsfeest, familiefeest of vrijgezellenfeest bij Café van Buren, Driegezusters, Sjors en Sjimmie of El Sombrero? Geen probleem! Wij hebben locaties geschikt voor 10 tot 1000 personen. Klik hier voor al onze locaties in Nijmegen.

Vergelijkbare arrangementen

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen

EVENTIDEE

info@eventidee.nl

024 - 750 32 04 / 06 - 127 455 98

Postbus 1067

6501 BB Nijmegen