MOORDDINER – THEMADINER NIJMEGEN

MISSCHIEN ZIT JIJ WEL MET EEN MOORDENAAR AAN TAFEL.

De avond verloopt soepel totdat je wordt opgeschrikt door een moord! De paparazzi duiken er meteen op. De recherche is direct ter plaatse en iedereen is verdacht. Ook jij! Een onderzoek volgt, waarin verdachtmakingen en publieke interviews elkaar in hoog tempo opvolgen. Wordt deze gruwelijke moord opgelost of gaat deze voor altijd de doofpot in?

Zin in een compleet verzorgde avond vol spanning en hilariteit? Boek dan nu dit themadiner bij Café Van Buren in Nijmegen.

Terwijl jullie samen genieten van het driegangendiner ontrafelt langzaam de zaak. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven. Tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

Bij dit arrangementen zit het volgende inbegrepen:

  • Driegangendiner
  • 2 consumpties p.p. (pils van de tap, huiswijnen en frisdranken)
  • Entertainment gedurende circa 3 uur

Voor actuele prijzen neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE OVER DIT ARRANGEMENT?

REACTIES

“We hebben een super leuke dag gehad, met een spannende activiteit en heerlijk eten bij Café Arnhem. Met dank aan Martine!”

MARJAN GEURTS

“Het is lang geleden dat we zo hebben gelachen als tijdens het moorddiner, een aanrader!”

ERNST GERRITS