100% HOLLANDS – THEMAFEEST ARNHEM & NIJMEGEN

100% HOLLANDS, 100% FEEST

Op zoek naar een geschikte locatie voor een feestavond? Het Hollandse arrangement is een garantie op een unieke beleving. Een feest met alles erop en eraan, maar dan net even iets anders. Een complete avond gevuld met nederpop en Nederlandse klassiekers die het natuurlijk goed doen als meezingers. Een geweldig feest voor een bedrijfsuitje of familieaangelegenheid. Een themafeest betekent natuurlijk niet dat er geen eigen invulling aan gegeven kan worden. Kies aanvullend voor ontvangst met een spannende cocktail of welkomstgeschenkje. Of wil je een echte cocktailbar met flairtenders? Deze avond staat in het teken van het heerlijke Nederlandse gevoel en spreekt iedereen aan! Van te voren genieten van een driegangendiner is een lekkere aanvulling op de avond.

Bij dit themafeest zijn inbegrepen:

  • Nederpop DJ
  • Onbeperkt pils van de tap, huiswijnen en frisdranken gedurende vier uur
  • Borrelgarnituur (4 p.p.)
  • Locatie & mediafaciliteiten

€42,50 p.p. (€72,50 inclusief diner) en incl. BTW.

Variaties binnen dit arrangement zijn tegen een meerprijs te boeken. Dit arrangement is te boeken vanaf 75 personen. Ben je toch met een kleinere groep? Neem dan gerust contact op. In overleg is veel mogelijk.

MEER INFORMATIE OVER DIT ARRANGEMENT?

REACTIES

“We hebben een super leuke dag gehad, met een spannende activiteit en heerlijk eten bij Café Arnhem. Met dank aan Martine!”

MARJAN GEURTS

“Het is lang geleden dat we zo hebben gelachen als tijdens het moorddiner, een aanrader!”

ERNST GERRITS