GRAND HIGH WINE ARNHEM

DE PERFECTE AFSLUITER VAN EEN GEZELLIG DAGJE UIT, OF ALS CADEAU.

Grand High Wine Arnhem – Café Arnhem

Geniet met vrienden of familie van een grand high wine in Arnhem bij Café Arnhem. Zo sluit je een dagje shoppen af in stijl, dankzij de heerlijke hapjes geserveerd als een Shared Dining Experience van onze chef en de zorgvuldig geselecteerde wijnen van wijnkoperij Nobel.

Je wordt ontvangen met een glas prosecco DOCG van het huis Bepin De Eto. Daarbij serveren wij een heerlijk borrelplateau gevuld met olijven, serranoham, luxe kazen, zuurdesembrood met aïoli en kruidencrème. Gevolgd door een glas witte wijn waarbij u de keuze heeft tussen DOC Verdicchio dei Castelli di Jesi Pignocco van het huis Santa Barbara of Wente Morning Fog Chardonnay uit San Francisco. Hierbij serveren wij een schuimige bisque met Noordzee garnalen. Afsluitend een geurend glas rode wijn, waarbij u kunt kiezen tussen de Kaiken Terroir Series Malbec uit Mendoza (Argentinië) of de Three Gardens SMG Langmeil uit Barossa Valley (Syrah, Mourvèdre, Grenache) in combinatie met een stukje bavette van onze Big Green Egg geserveerd met knolserderijcrème en een krachtige jus van het kalf.

Voor actuele prijzen neem contact met ons op. Alleen op reservering en te boeken vanaf 2 personen.

MEER INFORMATIE OVER DIT ARRANGEMENT?

REACTIES

“Als organisatie konden we maar een conclusie trekken: het was perfect verzorgd! Sophiewas erg goed bereikbaar en dacht actief mee!”

ROSANNE

 

“We hebben een super leuke dag gehad, met een spannende activiteit en heerlijk eten bij Café Arnhem. Met dank aan Sophie!”

MARJAN

 

“Het is lang geleden dat we zo hebben gelachen als tijdens het moorddiner, een aanrader!”

ERNST