FEEL THE 90’S – THEMAFEEST ARNHEM & NIJMEGEN

HERLEEF DE 90’S MET DE GROOTSTE HITS

Op zoek naar een passend bedrijfsfeest, geschikt voor jong en oud? Dan is Feel the 90’s in  precies wat je zoekt! Want wie kent de hits uit de 90’s nu niet? En op verzoek komen de hits uit de 80’s en 00’s ook aan bod. De DJ draait de grootste hits van toen: echte meezingers en ‘floor fillers’ om op te swingen. Het vertonen van de originele videoclips bij de muzikale klassiekers maakt dit Nijmeegse themafeest helemaal compleet.

Het feestarrangement begint wanneer jij en je gasten welkom worden geheten met een glas prosecco. Desgewenst kan ook met een speciaal themadiner worden aangevangen.

Bij dit themafeest zijn inbegrepen:

  • Ontvangst in Café Van Buren met een glas prosecco
  • DJ & VJ
  • Onbeperkt pils van de tap, huiswijnen en frisdranken gedurende vier uur
  • Borrelgarnituur (4 p.p.)
  • Locatie & mediafaciliteiten

Voor actuele prijzen neem contact met ons op.

Variaties binnen dit arrangement zijn tegen een meerprijs te boeken. Dit arrangement is te boeken vanaf 75 personen. Ben je toch met een kleinere groep? Neem dan gerust contact op. In overleg is veel mogelijk.

MEER INFORMATIE OVER DIT ARRANGEMENT?

REACTIES

“Als organisatie konden we maar een conclusie trekken: het was perfect verzorgd! Sophiewas erg goed bereikbaar en dacht actief mee!”

ROSANNE

 

“We hebben een super leuke dag gehad, met een spannende activiteit en heerlijk eten bij Café Arnhem. Met dank aan Sophie!”

MARJAN

 

“Het is lang geleden dat we zo hebben gelachen als tijdens het moorddiner, een aanrader!”

ERNST