THEMAFEEST NIJMEGEN – DISCO FEVER

GOOI DE HEUPEN LOS MET EEN DISCO FEVER THEMAFEEST

Play that funky music, white boy! Een spetterend themafeest in jaren 70 en 80 stijl met funk, soul en zelfs salsa invloeden. Krijg jij je collega’s of familie zover dat zij allemaal verkleed gaan in 70’s en 80’s stijl? Een avondje dress to impress, want dat is het thema van dit spetterende discofeest. Dat betekent: een blitse soulbroek met wijde pijpen voor de heren en plateauzolen en een glitterpruik met wilde krullen voor de dames.

De DJ zorgt deze avond voor de onvergetelijke muziek uit deze spetterende disco jaren. Aan het eind van de avond heb je spierpijn van het dansen en spierpijn van het lachen!

Bij dit themafeest zijn inbegrepen:

  • Disco DJ
  • Onbeperkt pils van de tap, huiswijnen en frisdranken gedurende vier uur
  • Borrelgarnituur (4 p.p.)
  • Locatie & mediafaciliteiten

Voor actuele prijzen neem contact met ons op.

Variaties binnen dit arrangement zijn tegen een meerprijs te boeken. Dit arrangement is te boeken vanaf 75 personen. Ben je toch met een kleinere groep? Neem dan gerust contact op. In overleg is veel mogelijk.

MEER INFORMATIE OVER DIT ARRANGEMENT?

REACTIES

“Als organisatie konden we maar een conclusie trekken: het was perfect verzorgd! Sophiewas erg goed bereikbaar en dacht actief mee!”

ROSANNE

 

“We hebben een super leuke dag gehad, met een spannende activiteit en heerlijk eten bij Café Arnhem. Met dank aan Sophie!”

MARJAN

 

“Het is lang geleden dat we zo hebben gelachen als tijdens het moorddiner, een aanrader!”

ERNST